Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Αθήνας με αγορές που ξεπερνούν το ποσό των 200€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ελάχιστα μεταφορικά 15€.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Racor.gr αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 4 ημερών, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Για τις αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Κάντε την παραγγελία σας από το www.racor.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.